Spa’s

Een droom, nu werkelijkheid

Een spa wordt ook wel een jacuzzi of hottub genoemd. Spa is dan ook de verzamelnaam voor een verwarmd bad. Misschien bent u wel eens in een spa geweest? Een groot kuuroord met meerdere sauna’s en baden. Zo omvat een spa het geheel: tot rust komen, in een verwarmd bad.

Door waterjets en/of luchtjets worden de spieren en gewrichten gemasseerd, welke zorgen voor een ontspannen gevoel. Zo komt u in één van onze spa’s geheel tot rust en zijn onze baden in diverse soorten en maten te verkrijgen. Wie graag naar een kuuroord gaat om tot rust te komen, hoeft straks niet meer de deur uit met een eigen spa.

Een spa kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Aan u de keuze waar u deze plaatst. In de wintermaanden buiten kunnen zitten in een spa is voor velen een droom. Toch zijn er steeds meer mensen die voorzien zijn van een spa en zelfs in de winter, warm buiten kunnen zitten.

Uw spa dient net als zwembaden goed onderhouden te worden. Welke onderhoudsmiddelen u het beste kunt gebruiken hangt af van het type en materiaal van uw spa. Al uw onderhoudsproducten zijn bij Quality Pools verkrijgbaar.

Kom eens langs en we laten u de grote diversiteit aan spa’s zien. Heeft u al een spa, maar zoekt u iemand wie het onderhoud van uw spa kan uitvoeren of die geschikte onderhoudsmiddelen levert? Wij zorgen dat uw spa van hoge kwaliteit blijft. Neem contact met ons op voor een afspraak en zie de verbluffende projecten welke al zijn uitgevoerd, of nog gerealiseerd kunnen worden.