Over Ons

Wie Wij Zijn.

Quality Pools staat voor zorgeloos zwemplezier. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in de bouw, service en het onderhoud van zwembaden en spa’s. Wij zijn er voor iedereen die een wens heeft op het gebied van zwembaden, of dit nu particulieren of organisaties zijn.

Ons team bestaat uit ervaren technici die al meerdere jaren ervaring hebben in het vak. Door het uitvoeren van vele projecten weten wij hoe waardevol een zwembad voor iemand kan zijn. Daarom staan wij 24 uur per dag gereed om onze relaties te ondersteunen bij problemen of defecten.

Wij streven naar 100% tevredenheid. Dit is de uitvalsbasis van Quality Pools en kan daarom als een kracht worden gezien. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relatie dit is.

Hiernaast willen wij onze klanten voorzien van goed passend advies. Zo blijven wij onze kennis uitbreiden door ten alle tijde op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche. De techniek verandert snel en zo kunnen wij nu bijvoorbeeld op afstand de conditie van het zwembadwater monitoren. De temperatuur, helderheid, alles.

Wilt u een zwembad of spa van kwaliteit? Dan kiest u voor Quality Pools. Wij zorgen dat u geen omkijken heeft naar de techniek, maar enkel het zwemplezier ervaart op de manier hoe u deze wilt. Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom en u merkt snel waarom u met Quality Pools uw droom kunt verwezenlijken.

Algemene Voorwaarden versie 2021