Onderhoud

Uw pool in topconditie behouden

Een zwembad of spa vereist zo haar onderhoudswerkzaamheden. Zonder verzorging wordt de kwaliteit minder en kunnen zich meer defecten gaan voordoen. Dit wilt u uiteraard voorkomen.

U heeft de keuze het onderhoud zelf te verzorgen, maar kunt u ook laten doen door uw zwembadenspecialist. Quality Pools doet inmiddels voor heel wat zwembaden en spa’s het onderhoud. Hierdoor zorgen wij dat onze relaties zorgeloos zwemplezier blijven beleven.

Wij bieden een ruim assortiment aan onderhoudsmiddelen. Zo is veel onderhoud gemakkelijk zelf te doen. U dient echter wel te weten welke producten het beste voor uw soort pool zijn. Wij adviseren u hierover en deze kunt u direct bij ons verkrijgen.

Hiernaast is het uitermate belangrijk om het zwemwater goed te verzorgen en onderhouden. Uw zwemwater moet van goede kwaliteit zijn en blijven en vereist daarom veel controle. Quality Pools kan permanente controle op afstand voor u voeren. Wij monitoren via ons systeem de kwaliteit van uw badwater, de temperatuur, de ph-waarde, alkaliteit enz. Hierdoor weten wij precies wanneer het tijd is om onderhoud aan uw zwembad of spa te verrichten. Zo blijft uw pool, altijd in topconditie.

Zorg dat uw zwembad of spa in goede conditie blijft. Laat Quality Pools uw onderhoud verzorgen en uw pool blijft van hoogwaardige kwaliteit. Vragen over onderhoudsmiddelen voor uw pool kunt ook ook bij ons stellen.

Neem contact met ons op, voor meer informatie over het onderhoud van uw pool.